Locatie Bruchem geopend

Vanaf 1 november 2017 opent Fysiotherapie van der Vliet een 4e locatie in Bruchem.
 25 jaar geleden is de praktijk gestart in Bruchem door Otto van der Vliet.
 Begin van dit jaar kreeg Fysiotherapie van der Vliet de mogelijkheid om binnen het pand, waar voorheen WAMAZO gevestigd was, een praktijkruimte te gaan voeren.
 Het jaar 2017 is een heel moeilijk jaar geweest na het onverwachts overlijden van man, vader, werkgever en oprichter Otto van der Vliet in juli 2017. Het was ook zijn wens om binnen Bruchem deze locatie te openen.  Cliënten kunnen op deze locatie terecht voor fysiotherapie en manuele therapie. Ook is er een kleine oefenzaal waar cliënten kunnen revalideren na bijvoorbeeld een operatie. Het team staat klaar om u te ontvangen en te begeleiden bij uw klachten en herstel. Voor kinderen tot 12 jaar, kunt u terecht op onze locatie in Ammerzoden of Brakel. Het adres in Bruchem is Dorpsstraat 20.  


Nieuwe locatie in Bruchem

Fysiotherapie van der Vliet opent een dependance in Bruchem vanaf 1 oktober 2017. Dit jaar bestaan we 25 jaar en zijn we weer terug op de plek waar de praktijk ooit is gestart. De dependance is gevestigd aan de Dorpstraat 20 te Bruchem (voor velen bekend als de WAMAZO). Meer informatie over openingstijden volgt nog. Houd onze internetsite in de gaten.