Missie en visie

Visie

Om de kwaliteit van onze praktijk te blijven waarborgen, is blijvende vernieuwing nodig. Zeker in deze tijd is het van belang om up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen ons vakgebied.

 1. Wij vinden dat het steeds weer verbeteren van de zorg voor onze cliënten van groot belang is om kwaliteit te kunnen blijven bieden. Dit vraagt van ons steeds weer verdieping en (bij)scholingen om zo de meest evidente behandelingen te kunnen blijven geven.
 2. Wij geloven in het zorgdragen voor een goede communicatie met de cliënt in de vorm van interactie en onderbouwing van waarom wij behandelen zoals we behandelen. Wij houden van duidelijkheid naar de cliënt rondom gegeven behandelingen en de wetenschappelijke onderbouwing daarvan.
 3. We geloven dat een goede samenwerking met (para)medisch specialisten (Huisartsen, Orthopeden, Neurologen, Kinderartsen etc.) noodzakelijk is. Enkel door een goede samenwerking en korte lijnen met andere disciplines, krijgt de cliënt de zorg die nodig is als antwoord op zijn / haar hulpvraag. 

Missie

Met Zorg in Beweging dat is waar wij voor staan.

Waar staat Met Zorg dan voor?

 1. Zorg voor persoonlijke aandacht voor de cliënt.
 2. Zorg in het maken van keuzes voor de beste behandelingsmogelijkheden
 3. Zorg voor verdieping in kennis en kunde van de behandelaars
 4. Zorg voor een fijne en schone werkomgeving
 5. Zorg voor flexibiliteit tussen cliënt en praktijk

Wat betekent in Beweging?

 1. Beweging van het lichaam
 2. Beweging met het lichaam
 3. Beweging door het lichaam
 4. Beweging voor het lichaam

Kortom: Beweging draagt bij aan kwaliteit van leven. Wanneer bewegen niet vanzelfsprekend is of gaat, kan de fysiotherapeut begeleiding bieden. Door onze zorg kan iedereen van jong tot oud de begeleiding krijgen die nodig is bij zijn / haar hulpvraag rondom een bewegingsprobleem. Daarom is onze slogan: Met Zorg in Beweging